Skip links

Ben je Bezopen?

Fimme speelt momenteel de eerste avondvullende voorstelling van Bakker & Bakker. Zijn vader Bram Bakker is verslavingsdeskundige en Fimme is zelf ervaringsdeskundige op dit gebied.

In deze avondvullende voorstelling verkennen vader en zoon verslaving in al haar gedaanten. Zonder franje, open en eerlijk en niemand ontziend. Vooral zichzelf niet. En vooral elkaar niet. Liever een harde grap die raak is dan een ritueel dansje om de hete brei. Dat hebben ze nou wel lang genoeg gedaan.

Winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2023

19 NOVEMBER 2023 – Fimme Bakker heeft dit weekend de juryprijs gewonnen van het 37ste Groninger Studenten Cabaret Festival in de Stadsschouwburg Groningen.

Fimme Bakker nam het publiek en de jury tijdens zijn voorstelling ‘Alles of Niets’ mee naar zijn roerige verleden als verslaafde. Volgens juryleden cabaretier Johan Goossens, journaliste Rinske Wels en programmeur Luuk Adema schakelde Fimme knap met grappen over drugs, heeft hij een enorme dosis zelfspot en een goede zangstem. ‘Hier staat een man die iets heeft meegemaakt en zijn ellende weet om te zetten in boeiend en soms pijnlijk theater’, aldus het juryrapport.

Duurloop

In 2021-2022 speelde Fimme zijn afstudeervoorstelling ‘Duurloop’ in de Verkadefabriek in Den Bosch.

In Duurloop neemt Fimme zichzelf en zijn vraatzucht onder de loep.
Wat als hij niet kan stoppen omdat zijn rempedaal kapot is?
Bij iedere verslaving die hij aanpakt, steekt er weer een nieuwe de kop op.

Zware voorstelling?
Ben je gek: Alle remmen los!